Het studiejaar zit er weer op. Vijf weken even geen docent zijn, en aan m’n studentenbestaan lijkt voorlopig helemaal een einde gekomen. Een ruime maand leegte in het vooruitzicht. Tijd voor overpeinzingen en voor-je-uit-staren. En, eens in de week, een quote van de week. Als zomerserietje.

Deze week quote 2:

‘Keep your eyes wide, the chance won’t come again
And don’t speak too soon, for the wheel’s still in spin

For the times, they are a-changing’

(Bob Dylan)

Want:

Met deze quote sloot ik het voorwoord van m’n masterthese af. Want ‘For the times, they are a-changing’, dat geldt zowel voor mij als student als voor mijn onderwerp. Op het vlak van eTextbooks gaan de veranderingen razendsnel en met de these rondde ik drie jaar masterstudie af. Hopelijk begint daarmee een nieuwe fase, waarin ik de aanbevelingen die ik doe kan helpen verwezenlijken. Wat dat betreft is ‘the wheel still in spin’…