De afgelopen tijd, het is de oplettende lezer wellicht opgevallen, is het stil geweest op mijn blog. Mijn activiteiten en aandacht waren wat meer op offline zaken gericht, en het ritme van elke week een blogje, dat ik toch ruim vier jaar heb weten vast te houden, werd even stevig doorbroken.

(bron: lifehackery.com)

Nu wordt het echter weer tijd om het bloggen weer op te pakken. Ik vind het leuk om te schrijven, het bloggen helpt me te focussen en te bepalen wat ik nu eigenlijk interessant vind aan mijn werk en op de een of andere manier helpt het me ook in het bijhouden van m’n vakliteratuur. Vraag me niet hoe dat laatste precies werkt, maar ik merk het wel.

Tegelijkertijd vraag ik me af waarover ik, na vier jaar trouw schrijven, nu weer eens zal bloggen. Grofweg ziet elk studiejaar er toch een beetje hetzelfde uit, en om nu elk jaar opnieuw te schrijven over nakijkstress aan het eind van een periode, roostertroubles die je als modulecoördinator tegenkomt en de scripties die ik zoal lees…

Kortom: ik worstel wat met de koers van dit blog. Ik heb me voorgenomen in elk geval weer wat regelmatiger te gaan schrijven, maar waar het precies heen zal gaan… De tijd zal het leren!

Tagged on: