Als ik verschillende weblogs bekijk, heb ik zo aan het eind van het jaar een paar opties voor een logje:

Optie 1: iedereen hele fijne dagen wensen (liefst met een leuk plaatje erbij). Mmm, ben ik een beetje laat mee. Kerst is alweer voorbij. Nou ja, fijne jaarwisseling dan. Maar zonder plaatje. Levert niet echt een leuk logje op…

Optie 2: beschrijven wat ik met de feestdagen heb gedaan/ga doen. Niet erg spannend materiaal om over te schrijven, laat staan om te lezen…

Optie 3: terugblikken op het afgelopen jaar. Tsja. Dat was een vol jaar, met heel erg uiteenlopende gebeurtenissen. Dat zou een lang en warrig logje worden…

Kortom, geen van bovenstaande opties spreekt me erg aan. Maar ik heb ook weinig ander logmateriaal: het is kerstvakantie, ik ben met m’n kop eigenlijk meer bij wat vervelende familiedingen dan bij studeren en werk, en ik heb weinig inspiratie. Ben dan ook bang dat er weinig boeiends uit de pen komt, deze dagen. Sorry…

(foto: www.moniquebor.nl)

Tagged on: