Leuk hoor, dat studeren, maar soms… Soms vraag je je af waarom je dat dan in vredesnaam ook alweer leuk vond. Met name op momenten dat je een rapport moet schrijven. Zo’n rapport dat maar niet opschiet. Waar je steeds tijd voor maakt, en dan doe je in die tijd heus wel het een en ander, maar het gaat gewoon lang niet zo snel als je gehoopt had. Op dat soort momenten komt ’t me wel eens de neus uit.

(bron: funbraw.com)

Nu is zo’n moment. Vorige week vrijdag begonnen, vorig weekend een stukje gedaan, dinsdagavond een flink stuk geschreven, afgelopen vrijdag weer wat opgeschoten, en nog is het niet af. En we praten niet over dikke beleidsrapporten of afstudeerscripties. Nee, tot nu toe heb ik toch zeker een pagina of zes, zeven…

Eigenlijk had ik gedacht het afgelopen vrijdag toch wel af te kunnen maken, maar dat wilde dus uiteindelijk niet. En dus zit ik op zondagochtend weer braaf achter m’n pc’tje om nu dan toch echt (hoop ik) de laatste onderdelen af te maken. ’t Zal wel moeten: komende donderdag is m’n deadline. Slik. Ik ga maar snel aan de slag!

Tagged on: