Eigenlijk dacht ik niet dat de bliksem twee keer op dezelfde plek in zou slaan, maar het is gelukt. Had ik voor de kerstvakantie nog een fijn virusje, nu heeft de griep zelf me te pakken gekregen. En daar hoef je niet blij mee te zijn: koorts, snotkop, hoofdpijn, overal spierpijn, en dat nu al een dag of vijf. Meestal knap ik binnen die tijd wel weer op, maar het eind lijkt nu nog niet helemaal in zicht. Blegh…

Qua werkt is deze ronde beter getimed dan de vorige, afgelopen week was herkansings- en inleverweek voor studenten, dus hoefde ik alleen individuele afspraken met studenten af te zeggen, en geen lessen. Komende week hoef ik ook nog geen les te geven, dus ik kan nog wel wat uitzieken. Met die collegevoorbereidingen en ’t nakijkwerk enzo komt het vast wel weer goed.

Wat de studie betreft is de timing wel redelijk beroerd. De deadline voor de laatste proef is komende donderdag, maar dan begint ook de volgende module meteen weer. En de docenten daarvan staan blijkbaar te popelen om aan de slag te gaan: of we even een pagina of 80 willen lezen, ter voorbereiding. En ook graag even vraag zus en zo beantwoorden, en even uitzoeken hoe dit en dat bij jou op de opleiding geregeld is. Het zweet brak me uit (hoewel dat ook van de koorts geweest kan zijn…).

Gelukkig was het rapport voor de laatste proef zo goed als af. Gisteren in een helder uurtje heb ik de paginanummering gedaan, spelcheck eroverheen gegooid en de referenties in orde gemaakt, en de hele handel verstuurd. Het moet zo maar in orde zijn.

Nou de rest nog. Heb geen idee wanneer m’n kop weer helder genoeg wordt om een Engelstalig stuk over de theorie van Kolb te lezen (de theorie an sich is bekend, maar er valt vast meer over te zeggen dan ik er van af weet). En dan de rest van ’t lijstje nog. De wereld stort vast niet in als ik eens een keer wat minder voorbereid in een bijeenkomst verschijn (ik ga er van uit dat ik weer op de been ben, donderdag), maar leuk is anders. Stomme griep…

Tagged on: