Zomerserie (foto: www.dutchcowgirls.nl)

Naast al dat werken en studeren doe ik ook nog wel ’s leuke dingen. Dingen die je, wellicht, een hobby zou kunnen noemen. Thrillers lezen en recenseren bijvoorbeeld, en fotograferen, maar ook zeker dit weblog bijhouden. Dat blijf ik dus ook zeker doen, aankomend studiejaar.

Een van m’n goede voornemens op ‘hobby-gebied’ (wat een jeukwoord, hobby’s…) is het restylen van m’n weblog. Het heeft ondertussen alweer dik een jaar hetzelfde uiterlijk, en het begint een tikkie saai aan te voelen. Misschien wil ik wat meer met foto’s gaan doen, hoewel ik nog niet precies weet hoe, en ik zou de vormgeving iets luchtiger, meer open, willen maken.

Dat klinkt wellicht eenvoudig, maar meestal blijkt zoiets een flinke klus te zijn. Daarom is het ook nog niet gebeurd. Maar, wat in een goed vat zit, verzuurt niet, en aankomend jaar wil ik dus zeker aan de slag met de styling van m’n log. Ook al zo’n fijn vooruitzicht!

Tagged on: