(foto: digitalphoto.pl)

Herfst! De bladeren komen in één keer van de kastanjebomen voor m’n huis afzetten, waardoor de hele voortuin een gezellig herfstbos is. De open haard gaat in het weekend weer lekker aan en ik ben afgelopen week toch zeker vier keer zeiknat geregend. Het is weer november!

Dat betekent ook dat het druk is op het werk: de eerste periode is net afgerond en de volgende begint komende week. Dat tweede blok is een druk blok, omdat ‘mijn’ module dan is: een vak over de boekenuitgeverij dat ik samen met een collega coördineer. Leuk, maar ook druk.

Verder komen in dat tweede blok de feestdagen altijd langszeilen en worstelt minimaal de helft van de collega’s met verkoudheden en griepjes. Hopelijk blijft dat me dit najaar bespaard…

Ook qua overige werkzaamheden hoef ik me niet te vervelen: het voorbereiden van een minor in het derde blok, het schrijven van stukken voor de accreditatie, het aansturen van de volgende stap in de curriculumherziening, het lanceren van een herziene nieuwsbrief… Als het geen dominostenen zijn die in m’n hoofd omvallen, dan zijn het toch zeker rondvliegende herstblaadjes. Misschien toch maar eens de bezem erdoor halen?

Tagged on: