Een opgeluchte collega meldde deze week dat ‘het gelukkig de komende weken even wat rustiger is.’ Oh ja? Ok, omdat het (her)tentamenweken zijn, zijn er minder/geen lessen, maar als ik naar mijn agenda voor komende week kijk dan is ‘rustig’ nou niet bepaald het eerste woord dat me te binnen schiet. Kijk maar even mee…

Maandag
–          Blog van gastblogger online zetten en mail wegwerken
–          10.00 tot 12.00 overleg met de werkgroep van SLB-coördinatoren
–          Direct daarna flinke kans dat ik moet afreizen naar Borchland om in de tennishal te surveilleren bij een groot tentamen. Tot half vijf. Ik sta reserve, dus ik wens al mijn collega’s goede gezondheid toe en hoop dat ik niet hoef in te vallen.

Dinsdag
–          Snel een paar mailtjes en even overleggen over een afstudeerplan.
–          9.30 tot 11.00 gastcollege van jeugdboekenauteur Jenny Valentine. Leuk!
–          11.15 tot 11.45 afspraak met een derdejaars met studieachterstand. Daarna hopelijk snel even een boterham eten.
–          12.05 tot 13.45 college voor minorstudenten (die krijgen van ons geen toetsen deze week, maar gewoon colleges). Wederom met leuke gasten uit het boekenvak.
–          Daarna snel binnensluipen bij teammiddag, waar we ingaan op SLB (studieloopbaanbegeleiding). Hoop dat collega de trainers wil opvangen, want dan ben ik dus zelf nog met college bezig.

Woensdag
–          Wauw, een ochtend zonder afspraken. Blog online zetten, afstudeerplannen doornemen, roosterdingen voor volgend jaar nagaan en vast van alles tussendoor.
–          12.00 tot 13.00 presentatie van minorstudenten aan opdrachtgever. Even meeluisteren.
–          13.00 tot 14.00 even brainstormen met collega en paar studenten over wat wilde plannen.
–          14.00 tot 15.00 overleg met een HvA-meneer over plannen voor Amstelcampus-festival
–          16.00 tot 16.45 afspraak met scriptiestudent. Tweede versie van afstudeerplan bespreken.

Dat zijn dan de werkdagen, hebben we het nog niet gehad over de avonden (studeren), de hele donderdag op de VU en de vrijdag die waarschijnlijk met Boek Xtra-studenten in het Letterkundig Museum in Den Haag doorgebracht gaat worden.

Gelukkig zijn het allemaal wel leuke afspraken (behalve dat surveilleren dan); het is weer een week waar ik zin in heb. Maar rustig? Mwah, niet echt. Dat doet er ook niet zoveel toe, zolang het maar weer afwisselend, inspirerend en nuttig is. En dat lijkt te gaan lukken!

Tagged on: