Met de app audio memo's nam ik m'n interviews op.

Het is hollen of stilstaan, toch? Nou, afgelopen week was het hollen. Ik heb maar liefst tien interviews met docenten gehouden in wat een grote interviewmarathon leek. Best pittig, maar vooral erg leuk, omdat je zoveel inzichten opdoet tijdens al die gesprekken.

Niet dat ik per se hemelschokkende nieuwe ontdekkingen deed, maar ik kreeg wel plezierige bevestigingen van m’n hypothese en ontdekte subtiele nuances die ik zelf niet gezien had. Bovenal waren het tien heel plezierige interviews met betrokken collega’s die zich allemaal met plezier verdiept hadden in de materie en daar een duidelijke mening over konden geven.

En nu? Aankomende week staan de laatste twee interviews op de agenda. De audio-opnamen van alle interviews moet ik gaan uittikken en dan kan ik na aankomende week aan de analyse gaan beginnen. Een heel nieuw hoofdstuk in het verhaal dat afstuderen heet. Ik vind het in elk geval een plezierig idee dat ik bijna alle data in huis heb, en dat ik aan een volgende fase kan gaan beginnen; een analyseermarathon, waarschijnlijk…

Tagged on:                 

One thought on “Interviewmarathon

  • Ik ben weer helemaal bij!! Moest ff een inhaalslag van 7 blog’s maken, maar ben weer bij!! Hou je het nog een beetje vol? T ziet er erg druk uit allemaal….
    x

Comments are closed.